Google maps dobija nove opcije

Google je pokrenuo svoju Public Alerts platformu za Google Maps koja omogućava korisnicima da dobiju unapređene informacije o vanrednim situacijama u oblastima u kojima se nalaze.

Ovo bi moglo da ključ vremenske neprilike, zemljotrese i druge vanredne događaje. Kreirana od strane Google Crisis Response tima, ova opcija omogućava korisnicima da traže jednostavne pojmove kao što su poplave ili slični.

Google koristi upozorenja koja dolaze od američke nacionalne uprave za nadgledanje okeana i atmosfere kao i geološka istraživanja da bi korisnicima omogućio da pristupe stalno ažuriranim informacijama koje se odnose na vanredne situacije.

Detaljnije na Itsvet.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *