Mass Effect 3 demo 14. februara

mass-effect-3Kompanija BioWare je najavila da će 14. februara načiniti dostupnim demo za svoju od strane igrača željno očekivanu igru Mass Effect 3.

Studio je najavo da će demo za Mass Effect 3 biti dostupan na Xbox Live, PlayStation Network i PC platformama. Demo za Mass Effect 3 ubacuje igrača u početnu sekvencu igre omogućavajući mu da preživi početni napad Reapera na zemlju. Pored toga, demo za ovu igru daje igračima priliku da iskuse novi saradnički multiplayer režim igre.

Mass Effect 3 demo za Xbox 360 je u potpunosti kompatibilan sa Kinect kontrolerom i karakteristikama igre za prepoznavanje glasa.

Detaljnije na ITsvet.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *