Angry Birds Space stigao!

Nakon više meseci, Rovio je lansirao novu igru „Angry Birds Space“ za sve platforme.

Igra je dostupna za iPhone uredjaje po ceni od 0.69 funti, ili 1.99 funti za zasebnu HD verziju za iPad. Za korisnike Android uredjaja, igra će idalje ostati besplatna, ali će se u igri pojavljivati dosta i oglasa.

Takodje dostupna je verzija za PC na njihovoj online prodavnici, i za Mac računare na Apple Mac Store.

Rovio nastavlja da raste velikom brzinom, a sa pojavom Angry Birds Space igre, planiraju dostići broju od milijardu preuzimanja za sve platforme.

Ovo je prvi puta da imamo sve dostupno na dan lansiranja: animacije, igračke, knjige, slatkiše, sve. Većina hollywoodskih filmova nema to sve. I to je samo početak našeg space programa.” istaknuo je to Peter Vesterbacka za Guardian,  kada su se pripremali za lansiranje.

 

 

Instalirao sam igricu na svoj Android telefon, i mogu reći da sam prezadovoljan! :) Odlična je. Evo ispod nekoliko slika iz same igrice:
Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

2 komentara

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *