Domaći alat za merenje brzine internet konekcije

Sigurno ste koristili servise poput speedtest.net ili speedcheck.org da proverite brzinu svoje internet konekcije, sada imate i domaću alternativu – najbrzi.net

Pomoću ovog alata možete proveriti  brzinu vaše internet konekcije bilo na PC-u, laptopu, Android ili iPhone uređaju… bilo gde i bilo kada!

Neke osobine ovog servisa:

– Možete precizno odrediti vašu lokaciju, provajdera, internet paket
– Postoji mogućnost da sajt sam detektuje vašu lokaciju (što vam i sugerišu prilikom učitavanja sajta)
– Nije vam potreban dodatni plugin
– Sva merenja internet brzine se memorišu i možete ih pogledati. Napomena: Samo vi možete pogledati istoriju vaših merenja!
– Rezultate merenja možete podeliti sa drugima

U zvaničnom saopštenju se navodi da će se beležiti podaci o merenju svakog korisnika i generisati statistika, kako bi se korisnici informisali o kvalitetu konekcije na različitim lokacijama.

Proverite brzinu vaše internet konekcije sada

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

1 komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *