Facebook Vesti

Fejsbuk je bio nedostupan zbog tehničkih problema

anonymous-logo

anonymous-logoKorisnici Fejsbuka širom Evrope, jutros nisu mogli da pristupe svojim nalozima na najvećoj svetskoj društvenoj mreži.

Neki su odmah pomislili da su pripadnici grupe “Anonimnih” oborili Fejsbuk zbog  jučerašnjeg hapšenja vodje hakerske grupe LulzSec. Ova sumnja je bila odmah uklonjena nakon što su se “Anonimusi” oglasili na svom Twitter nalogu tvrdeći da nisu srušili Fejsbuk.

Naime, Fejsbuk jutros nije bio dostupan širom Evrope a takodje i u Africi i Aziji, da bi posle 3 sata ponovo proradio.

U Fejsbuku objašnjavaju da je došlo do tehničkih problema koji su doveli do prekida rada te društvene mreže.

“Danas smo imali tehničkih problema zbog kojihe je Fejsbuk bio nedostupan brojnim korisnicima. Problem je rešen i sada bi svi mogli bez problema da odu na svoje profile. Izvinjavamo se”, stoji u kratkom saopštenju Fejsbuka.

Potvrđeno je da Fejsbuku nisu mogli da pristupe korisnici iz:

Nemačke, Francuske, Irske, Islanda, Italije, Holandije, Rusije, Španije, Velike Britanije, Albanija, Belgija, BiH, Bugarska, Hrvatska, Kipar, Danska, Estonija, Finska, Mađarska, Izrael, Makedonija, Malta, Norveška, Portugal, Poljska, Rumunija, Švedska, Švajcarska, Turska, Ukrajina i Srbija.

  Facebook nam sprema nove smajlije?

Doduše neki od korisnika su mogli da pristupe ovoj društvenoj mreži pa bi neki prvi zakjučak bio da je pristup zavisio od internet provajdera.

(Izvor: Smedia.rs)

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger