Google nam omogućuje da prošetamo Belom kućom

Želite da posetite Belu kuću? Od sada to možete učiniti dok sedite za računarom jer Google ne prestaje da nas iznenadjuje sa svojim inovacijama.

Već gotovo svi korisnici interneta znaju za servise Google Maps i Google Earth, a od sad im se pridružuje i virtuelna Bela kuća koju možete razgledati dok šetate kroz nju.

Kada otvorite OVAJ link, naćićete se u jednoj prostoriji odakle možete krenuti u obilazak. Oko Vas, na zidovima, možete videti dosta slika i umetničkih dela. Ukoliko predjete kursorom preko njih, pojaviće se jedan Plusić (+) koji Vam otvara više informacija o tom umetničkom delu.

Sa leve strane ekrana se nalazi plan kuće gde možete odabrati sobu u koju želite da udjete. Takodje možete odabrati i sprat na koji želite da odete.

 

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *