Bloxorz – Misaona igrica

0

Ukoliko ste ljubitelj misaonih i opuštajućih igrica, onda je Bloxorz prava igra za Vas!

Sitna, flash igrica će Vas, kao u stare dane, naterati da provedete sate igrajući je, a Vi ćete hteti da pređete samo još jedan nivo, pa još jedan, pa još jedan..

Suština igrice je da jedan pravougaonik dovedete do cilja sa 4 tastera, tj. 4 strelice. Pravougaonik možete pomerati samo jedno polje napred, nazad, levo ili desno. Sama geometrija ove figure, i raspored polja po kojoj možete da se krećete, čini ovu igricu tešku i zahtevnu za svakog igrača.

bloxorz-game-online

Kao i u svakoj igrici ovog tipa, tako i u ovoj postoje neka pravila; ne smete stati na narandžasta polja uspravno, na polja označena iskom (X) morate stati uspravno, neka polja će podeliti Vašu figuru na 2 dela, neka polja će otvoriti mostić a neka i zatvoriti, i tako dalje.

Dobra opcija kod ove igrice je to što možete da nastavite nivo do kojeg Ste stigli. U glavnom meniju igrice odaberite opciju „Load level“ i unesite Kod koji se nalazi u gornjem desnom uglu nekog nivoa.

Ovu odličnu misaonu igricu možete zaigrati potpuno besplatno na sajtu bloxorzgame.com

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.