Bloxorz – Misaona igrica

Ukoliko ste ljubitelj misaonih i opuštajućih igrica, onda je Bloxorz prava igra za Vas!

Sitna, flash igrica će Vas, kao u stare dane, naterati da provedete sate igrajući je, a Vi ćete hteti da pređete samo još jedan nivo, pa još jedan, pa još jedan..

Suština igrice je da jedan pravougaonik dovedete do cilja sa 4 tastera, tj. 4 strelice. Pravougaonik možete pomerati samo jedno polje napred, nazad, levo ili desno. Sama geometrija ove figure, i raspored polja po kojoj možete da se krećete, čini ovu igricu tešku i zahtevnu za svakog igrača.

bloxorz-game-online

Kao i u svakoj igrici ovog tipa, tako i u ovoj postoje neka pravila; ne smete stati na narandžasta polja uspravno, na polja označena iskom (X) morate stati uspravno, neka polja će podeliti Vašu figuru na 2 dela, neka polja će otvoriti mostić a neka i zatvoriti, i tako dalje.

Dobra opcija kod ove igrice je to što možete da nastavite nivo do kojeg Ste stigli. U glavnom meniju igrice odaberite opciju „Load level“ i unesite Kod koji se nalazi u gornjem desnom uglu nekog nivoa.

Ovu odličnu misaonu igricu možete zaigrati potpuno besplatno na sajtu bloxorzgame.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *