Checker Plus [Chrome dodatak]

0

Ukoliko koristite više Gmail naloga, proveravanje pošte bi moglo da bude dosadno i zamorno: prvo otvorite jedan nalog, sačekate da se učita, proverite poštu, odgovorite na poštu. Zatim otvorite sledeći nalog, proverite poštu,odgovorite na poštu, zatvorite. Potom još jedan, i tako dalje. Trebalo bi vam po prilično vremena, zar ne?

Da bi ovaj ceo postupak skratili, možete instalirati dodatak za Chrome – Checker Plus for Gmail™ – i sve ovo uraditi u nekoliko koraka.

Checker Plus podržava rad sa više Gmail naloga i možete čitati poruke, brisati ih, stavljati tagove… direktno u samom dodatku, ne morate otvaratati gmail.

Možda najveća prednost ovog dodatka, u odnosu na svoje konkurente, je to što ne morate kucati email i lozinu u sam dodatak, već će on prepoznati sve naloge na koje ste prijavljeni. Odlična opcija ukoliko nemate poverenja u dodatke i ne bi želeli da ostavljate svoje podatke.

Dodatak takodje obiluje opcijama, pa tako možete menjati boju ikonice, zvučni signal obaveštenja o novoj poruci, odabir foldera koji želite da dodatak prati,.. itd.

Dodatak možete preuzeti za Chrome pretraživač sa OVOG linka.

Povezano

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete poslati upit preko kontakt stranice.