Checker Plus [Chrome dodatak]

0

Ukoliko koristite više Gmail naloga, proveravanje pošte bi moglo da bude dosadno i zamorno: prvo otvorite jedan nalog, sačekate da se učita, proverite poštu, odgovorite na poštu. Zatim otvorite sledeći nalog, proverite poštu,odgovorite na poštu, zatvorite. Potom još jedan, i tako dalje. Trebalo bi vam po prilično vremena, zar ne?

Da bi ovaj ceo postupak skratili, možete instalirati dodatak za Chrome – Checker Plus for Gmail™ – i sve ovo uraditi u nekoliko koraka.

Checker Plus podržava rad sa više Gmail naloga i možete čitati poruke, brisati ih, stavljati tagove… direktno u samom dodatku, ne morate otvaratati gmail.

Možda najveća prednost ovog dodatka, u odnosu na svoje konkurente, je to što ne morate kucati email i lozinu u sam dodatak, već će on prepoznati sve naloge na koje ste prijavljeni. Odlična opcija ukoliko nemate poverenja u dodatke i ne bi želeli da ostavljate svoje podatke.

Dodatak takodje obiluje opcijama, pa tako možete menjati boju ikonice, zvučni signal obaveštenja o novoj poruci, odabir foldera koji želite da dodatak prati,.. itd.

Dodatak možete preuzeti za Chrome pretraživač sa OVOG linka.

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.