Chrome konačno najpopularniji browser na svetu!

Posle duge trke za prvo mesto najpopularnije web browser-a na svetu, Chrome je skinuo sa trona dosadašnjeg prvaka, Internet Explorer-a.

Chrome je od svoje pojave u svet web browser-a pa do sad, drastično napredovao i najbrže se penjao do samog vrha kako bi konačno prestigao Internet Explorer koji je bio na prvom mestu ubedljivo iznad ostalih.

Chrome je pre oko mesec dana već bio prestigao IE, ali na samo jedan dan. Da li će sad svoje prvo mesto zadržati nešto duže? Ili možda zauvek?

Dakle, na 1. mestu se nalazi Chrome, 2. mesto je sada zauzeo IE, 3. mesto pripada Firefox-u, nešto niže na 4. mestu je Safari, i na 5. je Opera.

Koji vi Web Browser koristite?

(Zimo.co)

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *