GPS navigacije na Android uredjajima

6

Kada su se pojavili GPS uredjaji, ljudi su ih masovno kupovali bez obzira na njihovu ondašnju cenu. No, danas je to sasvim druga priča.

Razvojem Smart telefona, naglo su počele da se pojavljuju razne aplikacije koje pomažu ljudima u njihovoj svakodnevnici. Tako su polako počele i GPS aplikacije da zauzimaju svoje mesto u svetu Smart uredjaja.

Danas, gotovo svaki Smart telefon poseduje GPS navigaciju, a na vama je samo da instalirate aplikaciju koja vam najviše odgovara. Takvih aplikacija ima raznih, neke se plaćaju a neke su i besplatne.

Istraživanja su otkrila da je ovo oblast u kojoj se iOS nije baš najbolje pokazao. Možda to ima veze sa činjenicom da je u Android telefone ugrađen Google Navigation sistem.

Jedna od boljih aplikacija za Android uredjaje je iGO My way.

Ova aplikacija, koja koristi GPS, se odlično pokazala na svim Android uredjajima, a dostupna je čak i na srpskom jeziku. Možete ubaciti mapu cele Evrope, ili pak samo neke države. Takodje možete ubaciti i glasove upozorenja, takodje na srpskom jeziku. Mape se redovno ažuriraju, a tačnost navigacije je do pola metra!

Odaberite putanju, mesto polaska i krajnji cilj. Pronadjite okolne bolnice, bankomate, policijske stanice, vatrigasne službe, benzinske pumpe.. i ostale objekte koji Vam mogu pomoći u nevolji.

Jedina mana ove aplikacije je što se plaća, ali na internetu se mogu pronaći besplatne verzije sa mapama po želji.


Povezano
PRIKAŽI KOMENTARE (6)