GPS navigacije na Android uredjajima

6

Kada su se pojavili GPS uredjaji, ljudi su ih masovno kupovali bez obzira na njihovu ondašnju cenu. No, danas je to sasvim druga priča.

Razvojem Smart telefona, naglo su počele da se pojavljuju razne aplikacije koje pomažu ljudima u njihovoj svakodnevnici. Tako su polako počele i GPS aplikacije da zauzimaju svoje mesto u svetu Smart uredjaja.

Danas, gotovo svaki Smart telefon poseduje GPS navigaciju, a na vama je samo da instalirate aplikaciju koja vam najviše odgovara. Takvih aplikacija ima raznih, neke se plaćaju a neke su i besplatne.

Istraživanja su otkrila da je ovo oblast u kojoj se iOS nije baš najbolje pokazao. Možda to ima veze sa činjenicom da je u Android telefone ugrađen Google Navigation sistem.

Jedna od boljih aplikacija za Android uredjaje je iGO My way.

Ova aplikacija, koja koristi GPS, se odlično pokazala na svim Android uredjajima, a dostupna je čak i na srpskom jeziku. Možete ubaciti mapu cele Evrope, ili pak samo neke države. Takodje možete ubaciti i glasove upozorenja, takodje na srpskom jeziku. Mape se redovno ažuriraju, a tačnost navigacije je do pola metra!

Odaberite putanju, mesto polaska i krajnji cilj. Pronadjite okolne bolnice, bankomate, policijske stanice, vatrigasne službe, benzinske pumpe.. i ostale objekte koji Vam mogu pomoći u nevolji.

Jedina mana ove aplikacije je što se plaća, ali na internetu se mogu pronaći besplatne verzije sa mapama po želji.


Povezano:
6 komentara
 1. z kaže

  moguli ja dobiti linkove da skinem za huawei u8650

  1. Saznaj Novo kaže

   Ne mogu postavljati piratske linkove. Odeš na Google i kucaš: iGO qvga serbia, i pronađi na nekom od foruma link za preuzimanje aplikacije i SD fajlove sa mapama itd.

 2. Saznaj Novo kaže

  Ukucaš na Google: iGO my way android full , i sl. Ima na stotine foruma gde su postavili linkove za download aplikacije i mapa. Naćićeš i detaljna uputstva kako da instaliraš. SD fajlovi zauzimaju oko 20mb (Samo za Srbiju), a .apk fajl 10mb za qvga, ili 25mb za wvga uredjaje.

 3. Gfdffzh kaže

  Gde naci ovu aplakaciju za android?

 4. Gfdffzh kaže

  Gde naci ovu aplakaciju za android?

 5. Mr.BOT kaže

  jel imate navigaciju za symbian?

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.