Telenor DobreStvari – poklanja minute, poruke ili megabajte

Telenor je pokrenuo novi portal –  Telenor DobreStvari, gde možete dobiti duplo više minuta, poruka ili megabajta u periodu od 2 meseca!

Na ovom portalu možete integrisati više društvenih servisa poput Facebook-a, Twitter-a, Youtube-a, Gmail-a.. i tako dobiti duplo više minuta, megabajta i poruka za postpejd korisnike ili besplatne usluge sa servisa „Moj Meni“ za pripejd korisnike.

Takodje, na sajtu možete postaviti widgete kako vama odgovaraju i povezati ih sa servisima kao što su Facebook, Twitter, Gmail..  kako bi imali sve servise na jednom mestu.

Još jedna korisna opcija je Web2SMS. Možete poslati SMS poruku direktno sa sajta na bilo koji broj, ali će vam biti naplaćeno svega 1.77 din. što je znatno manje nego kada šaljete preko telefona.

Da biste aktivirali ove usluge, posetite https://www.telenor.rs/mojtelenor/

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *