Android WiFi Killer

Android WiFi Killer je aplikacija pomoću koje možete isključiti internet svim korisnicima koji su prikačeni na istu mrežu.

Primer: Sedite u nekom kafiću i prikačite se na njihov besplatan WiFi. Takodje, još nekoliko gostiju surfuju na istoj mreži. Pokrenete WiFi killer i pronadjete sve uredjaje, otkačite kućicu pored imena uredjaja i gotovo, taj uredjaj više nema pristup internetu. Zanimljivo, zar ne?

No, ovaj program nosi nekoliko ograničenja:


Ograničenja:


 • Plaća se
 • Telefon mora biti rootovan
 • Treba vam malo bolji Android uredjaj
 • Korišćenjem ove aplikacije dovodite sebe u problematičnu situaciju

Ukoliko ste prevazišli ova navedena ograničenja, evo i spisak mogućnosti:


Mogućnosti:


 • Možete ugasiti internet bilo kom uredjaju (Android telefon, tablet, iPhone, iPad, Običan računar, Lap Top…)
 • Koristite ovu aplikaciju na bilo kojoj WiFi mreži, što veća mreža – više korisnika
 • Niko ne može da sazna da ste Vi ugasili internet (sem ako ne vide da imate tu aplikaciju u telefonu)
 • zabavno je :)

Uputstvo:


Kao što rekoh, aplikacija se plaća, ali možete preuzeti .apk fajl besplatno. Link se nalazi na dnu ovog posta. (Pogledaj kako instalirati .apk fajl)

Ubacite apk fajl u telefon i instalirajte. Prikačite se na neku otvorenu WiFi mrežu. Pokrenite program i odobrite SU (klikom na allow ili grant). Sad će aplikacija tražiti prikačene uredjaje. Kada nadje, pisaće koji je uredjaj u pitanju (Samsung, Apple….) i pored imena i adrese imate kućicu. Kada kliknete na nju, istog momenta taj uredjaj neće moći da pristupi internetu.

(Slike preuzete sa XDA foruma)

Tutorijal je pisan u edukativne svrhe i AUTOR ovog teksta ne odgovara za eventualne štete nastale usled korićenja ovog programa.


Download:

XDA

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

14 komentara

 1. Ukoliko uradim ROOT telefona, gubim garanciju.
  A ukoliko uradim UNROOT, da li je isto kao ste je bilo pre ROOT-ovanja?
  Hvala unapred! :)

 2. Jos jedno pitanje nevezano za ovo, kada sam kupovao mob. od jednog covjeka, rekao mi je da ne updatujem ga, neznam zasto ?? Ja sam ga ipak updatovo sad radi jos bolje ?? HVALA !

 3. Ne radi mi na xperia mini, mozda treba neki gradski wifi il ?? ja sam probao kod kuce ukljucio sam jos dva moba bio ??

  • Šta konkretno ne radi? Neće da pronadje uredjaje (druge telefone)? Nadje ih ali neće da im ugasi internet? Neće aplikacija da se pokrene? 
   Da li je verzija aplikacije 1.7 ? Da li je telefon root-ovan? Možda je slab procesor, ne znam koje jačine treba da bude, znam da mora biti malo jači. Kod mene na galaxy S2 odlično radi. A vidim u video klip i na Galaxy Y radi. Ažuriraj (update) super SU, binary.. 

   • Valjda sam prebacio pogresan programcic, evo nasao sam novi pa da isprobamo :), procesor mi je 1.02 GHz 1 Core, android 2.3.4 updatovan 

 4. Ne radi mi na xperia mini, mozda treba neki gradski wifi il ?? ja sam probao kod kuce ukljucio sam jos dva moba bio ??

 5. Ne radi mi na xperia mini, mozda treba neki gradski wifi il ?? ja sam probao kod kuce ukljucio sam jos dva moba bio ??

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *