GYRO – zarazna igra za Android uređaje

GYRO je mala i jednostavna, a opet ne tako laka za prelaženje, zarazna igrica pored koje ćete provesti dosta vremena. Jednostavna za igranje, ali ne i za prelaženje.

Jednostavno vrtite krug koje je podeljen na tri dela, tj. tri boje, tako da loptice koje vam nailaze dodirnu istu boju na tom krugu. Dakle, nailazi vam plava loptica, vi okrenete krug tako da loptica dotakne plavu površinu kruga. Zvuči jednostavno?

Ako loptica dodirne deo kruga koji nije iste boje kao ona, onda to polje gubi jedan nivo, tj. smanji se. Kada se jedan deo kruga smanji do kraja, završili ste. Igrate ponovo od nule. Takodje, s vremena na vreme će vam nailaziti loptice koje vam dodaju „živote“, postavljaju štit oko kruga, usporavaju vreme itd.

Možete potpuno besplatno preuzeti ovu igricu od svega 2.2 mb sa Google Play prodavnice i testirajte svoje reflekse.

Preuzmi sa Play prodavnice

.apk fajl (kako instalirati .apk fajl)

 

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *