Podeli

Lista poziva za Telenor korisnike

Telenor je svim svojim korisnicima omogućio da vide listu poziva i poruka na njihovom novom portalu – Telenor Dobre Stvari, potpuno besplatno.

Od kako je Telenor pokrenuo portal Dobre Stvari, korisnici mogu lakše i brže da aktiviraju dodatke, provere stanje na računu, preostale minute, poruke, pošalju SMS za samo 1,77 Din. i proveravaju svoju E-poštu, novosti na Facebook-u, Twiter-u i drugim socijalnim mrežama.

Takodje, možete videti listu poziva i poruka u periodu od 1 meseca od početka godine. Ova opcija je besplatna i može se aktivirati na samom sajtu Telenor Dobre Stvari.


Kako videti listu poziva i SMS poruka?


Registrujte se na portal Telenor Dobre Stvari, ukoliko već niste. Zatim se ulogujte na profil i sa leve strane ćete videti vaš model telefona, kredit, Telenor dodatke, polje za slanje SMS poruka..itd.

Pronadjite na samom vrhu polje “Moj račun” i pri dnu link “Specifikacija poziva“.

Kada kliknete, videćete uputstvo i jedno dugme. Kliknite na dugme da pošaljete Kod na vaš broj. Kada vam Kod stigne, unesite ga u polje koje će se pojaviti na sajtu, potvrdite i sačekajte.

Otvoriće se nova stranice gde možete odabrati mesec za koji želite da vidite listu.

Sada možete pogledati listu na samom sajtu pomoću dugmeta “Pregled“, sačuvati listu na računar klikom na dugme “Sačuvaj” ili poslati na vaš email.

Napomena: Kod koji ste dobili u SMS poruci, a koji ste kasnije uneli u polje, važi samo 5 minuta nakon aktivacije, što je i istaknuto na sajtu. Nakon 5 minuta morate poslati novi Kod.

Lista izgleda ovako:

Dakle, možete videti vreme kada je poziv ostvaren (ili poslata/primnjena poruka), dužina trajanja, broj koji ste zvali (ili Vas zvao), Usluga – Poziv ili SMS i koliko ste platili.  • Korisno (1)
  • Zanimljivo (1)
  • Dosadno (0)
  • Sviđa mi se (0)