telenor Lista poziva za Telenor korisnikeTelenor je svim svojim korisnicima omogućio da vide listu poziva i poruka na njihovom novom portalu – Telenor Dobre Stvari, potpuno besplatno.

Od kako je Telenor pokrenuo portal Dobre Stvari, korisnici mogu lakše i brže da aktiviraju dodatke, provere stanje na računu, preostale minute, poruke, pošalju SMS za samo 1,77 Din. i proveravaju svoju E-poštu, novosti na Facebook-u, Twiter-u i drugim socijalnim mrežama.

Takodje, možete videti listu poziva i poruka u periodu od 1 meseca od početka godine. Ova opcija je besplatna i može se aktivirati na samom sajtu Telenor Dobre Stvari.


Kako videti listu poziva i SMS poruka?


Registrujte se na portal Telenor Dobre Stvari, ukoliko već niste. Zatim se ulogujte na profil i sa leve strane ćete videti vaš model telefona, kredit, Telenor dodatke, polje za slanje SMS poruka..itd.

Pronadjite na samom vrhu polje “Moj račun” i pri dnu link “Specifikacija poziva“.

1 Lista poziva za Telenor korisnike

Kada kliknete, videćete uputstvo i jedno dugme. Kliknite na dugme da pošaljete Kod na vaš broj. Kada vam Kod stigne, unesite ga u polje koje će se pojaviti na sajtu, potvrdite i sačekajte.

Otvoriće se nova stranice gde možete odabrati mesec za koji želite da vidite listu.

2 Lista poziva za Telenor korisnike

Sada možete pogledati listu na samom sajtu pomoću dugmeta “Pregled“, sačuvati listu na računar klikom na dugme “Sačuvaj” ili poslati na vaš email.

Napomena: Kod koji ste dobili u SMS poruci, a koji ste kasnije uneli u polje, važi samo 5 minuta nakon aktivacije, što je i istaknuto na sajtu. Nakon 5 minuta morate poslati novi Kod.

Lista izgleda ovako:

3 Lista poziva za Telenor korisnike

Dakle, možete videti vreme kada je poziv ostvaren (ili poslata/primnjena poruka), dužina trajanja, broj koji ste zvali (ili Vas zvao), Usluga – Poziv ili SMS i koliko ste platili.