Max Payne 3

Max Payne 3 je pucačina u trećem licu koja je razvijena od strane Rockstar Studios i koja je objavljena od strane Rockstar Games. U pitanju je treći nastavak Max Payne franšize koji je objavljen za PlayStation 3 i Xbox 360 u toku maja ove godine i za Microsoft Windows u toku juna.

Max Payne 3 takođe obeležava i povratak bullet-time sekvenci po kojima je ova franšiza naročito poznata. Ono što je novo u seriji jeste „Last Stand“ mehanika koja igraču pruža dodatni period nakon što izgubi zdravlje tokom kojeg igrač može ubiti neprijatelja koji ga je ranio sa ciljem da se nastavi igra, ali ova opcija može se upotrebiti samo u slučaju da igrač ima jednu ili više boca zdravlja u skladištu.

U okviru online režima igranja ove igre dostupan je veliki broj mapa koje se na dinamički način menjaju a dostupan je i novi sistem rangiranja i nagrađivanja. Max Payne 3 omogućava igračima da formiraju tim u okviru svojih prijatelja ili se mogu pridružiti nekim od javnih timova. Igrači mogu biti članovi do pet timova istovremeno i ispunjavati zadatke dok tim dobija XP poene za igrača.

Prema podacima koji su objavljeni od strane Take-Two Interactive, u toku prve nedelje dostupnosti Max Payne 3 igre na tržištu, isporučeno je tri miliona jedinica. Među pluseve ove igre moraju se ubrojati odličan osećaj prilikom igranja mišem, odličan scenario, izbor glasova kao i prezentacija scena. Igra obiluje detaljnim prikazima okruženja koji bivaju uništavani na spektakularan način prilikom igranja. Multiplayer je veoma zabavan i haotičan i pružiće mnogo sati zabave ljubiteljima ove igre.

Izdavanje ove igre prvobitno se očekivalo krajem 2009. godine ali je ono odloženo da bi se igra u najvećoj mogućoj meri unapredila te da se korisnicima pruži što bolje igračko iskustvo. Nakon toga predstavljanje igre odlagano je nekoliko puta uz isto objašnjenje.

(ITsvet)

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *