Besplatan VPS server

3

Ukoliko želite da imate svoj VPS server a nemate para, možete uzeti jedan potpuno besplatno!

Na linku http://members.host1free.com/vps?ac=h1f_register_vps možete registrovati vaš nalog, potvrditi email, i dobiti besplatan VPS server. Izaberite koji OS želite da koristite i to je to.

Kada vam odobre VPS server, dobijate i SoulsVM VPS control panel pomoću koga lako i jednostavno možete reinstairati sistem, reboot-ovati server itd.

Sve informacije, uputstva i upute za VPS server možete naći na OVOM linku.

Uživajte!

Napomena: svaki VPS free nalog ima 128mb RAM-a i brzinu protoka oko 100kb/s što je veliki nedostatak. Ali se nisu štedeli na prostoru, tako da svako dobija po 10GB. Ne preporučujem da na ovaj VPS pravite servere za MC, CS, SAMP itd.

3 komentara
  1. Nenad kaže

    Jos nisam dobio svoj vps server cekam vec 9 dana??

  2. pogledunebo.blogspot.com kaže

    Svaka cast ljudi! Ovo mi je jako korisna informacija. Ne bih da dajem para dok vezbam, Jeste protok mali ali džaba je pa sad vidi :-). Imaju oni odlican smisao za biznis. Kad covek navikne na njih, a treba im veci protok, naravno da ce kod istih kupiti poboljsanje.

  3. Ivan M kaže

    Potvrdjujem da je „Solus“ odlično rešenje. Ipak, za ozbiljnije stvari bolje je da se odmah uzme plaćeni server pa da se onda vežba na njemu…

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.