Besplatan VPS server

Ukoliko želite da imate svoj VPS server a nemate para, možete uzeti jedan potpuno besplatno!

Na linku http://members.host1free.com/vps?ac=h1f_register_vps možete registrovati vaš nalog, potvrditi email, i dobiti besplatan VPS server. Izaberite koji OS želite da koristite i to je to.

Kada vam odobre VPS server, dobijate i SoulsVM VPS control panel pomoću koga lako i jednostavno možete reinstairati sistem, reboot-ovati server itd.

Sve informacije, uputstva i upute za VPS server možete naći na OVOM linku.

Uživajte!

Napomena: svaki VPS free nalog ima 128mb RAM-a i brzinu protoka oko 100kb/s što je veliki nedostatak. Ali se nisu štedeli na prostoru, tako da svako dobija po 10GB. Ne preporučujem da na ovaj VPS pravite servere za MC, CS, SAMP itd.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

3 komentara

  1. Svaka cast ljudi! Ovo mi je jako korisna informacija. Ne bih da dajem para dok vezbam, Jeste protok mali ali džaba je pa sad vidi :-). Imaju oni odlican smisao za biznis. Kad covek navikne na njih, a treba im veci protok, naravno da ce kod istih kupiti poboljsanje.

  2. Potvrdjujem da je „Solus“ odlično rešenje. Ipak, za ozbiljnije stvari bolje je da se odmah uzme plaćeni server pa da se onda vežba na njemu…

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *