Hardver

Besplatan VPS server

vps

Ukoliko želite da imate svoj VPS server a nemate para, možete uzeti jedan potpuno besplatno!

Na linku http://members.host1free.com/vps?ac=h1f_register_vps možete registrovati vaš nalog, potvrditi email, i dobiti besplatan VPS server. Izaberite koji OS želite da koristite i to je to.

Kada vam odobre VPS server, dobijate i SoulsVM VPS control panel pomoću koga lako i jednostavno možete reinstairati sistem, reboot-ovati server itd.

Sve informacije, uputstva i upute za VPS server možete naći na OVOM linku.

Uživajte!

Napomena: svaki VPS free nalog ima 128mb RAM-a i brzinu protoka oko 100kb/s što je veliki nedostatak. Ali se nisu štedeli na prostoru, tako da svako dobija po 10GB. Ne preporučujem da na ovaj VPS pravite servere za MC, CS, SAMP itd.

  Na dlanu ekran osetljiv na dodir

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

3 komentara

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Potvrdjujem da je “Solus” odlično rešenje. Ipak, za ozbiljnije stvari bolje je da se odmah uzme plaćeni server pa da se onda vežba na njemu…

  • Svaka cast ljudi! Ovo mi je jako korisna informacija. Ne bih da dajem para dok vezbam, Jeste protok mali ali džaba je pa sad vidi :-). Imaju oni odlican smisao za biznis. Kad covek navikne na njih, a treba im veci protok, naravno da ce kod istih kupiti poboljsanje.

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger