AudioSurf – Igra za sve ljubitelje muzike

Volite da slušate brzu muziku? Volite da igrate igrice? Onda će vam se AudioSurf dopasti! Igrica od svega 60mb će zameniti popularni Guitar hero i obećati vam odličnu zabavu dok je budete igrali.

Igra je slična Guitar hero-u samo što ovde upravljate svemirskim letelicama u ritmu muzike i sakupljate različite boje u 3 nivoa staze. Sve što treba da uradite je da pomerate letelicu sa strelicama na tastaturi levo i desno i tako u ritmu muzike sakupite obojene pravougaonike. Ispod letelice ćete videti prazna polja koja popunjavate tim obojenim pravougaonicima. Sakupite najmanje 3 iste boje u nizu i osvojite poene.

Uz samu igricu imate na raspolaganju samo jednu pesmu, ali možete učitati bilo koju iz vašeg računara! Dakle, možete ubaciti vaše omiljene pesme a igrica će ih sama analizirati i kreirati nivo u skladu sa brzinom i ritmom pesme. Uživajte!

Igru možete preuzeti sa torrent-a.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *