PC igre

AudioSurf – Igra za sve ljubitelje muzike

audiosurf1small1

Volite da slušate brzu muziku? Volite da igrate igrice? Onda će vam se AudioSurf dopasti! Igrica od svega 60mb će zameniti popularni Guitar hero i obećati vam odličnu zabavu dok je budete igrali.

Igra je slična Guitar hero-u samo što ovde upravljate svemirskim letelicama u ritmu muzike i sakupljate različite boje u 3 nivoa staze. Sve što treba da uradite je da pomerate letelicu sa strelicama na tastaturi levo i desno i tako u ritmu muzike sakupite obojene pravougaonike. Ispod letelice ćete videti prazna polja koja popunjavate tim obojenim pravougaonicima. Sakupite najmanje 3 iste boje u nizu i osvojite poene.

Uz samu igricu imate na raspolaganju samo jednu pesmu, ali možete učitati bilo koju iz vašeg računara! Dakle, možete ubaciti vaše omiljene pesme a igrica će ih sama analizirati i kreirati nivo u skladu sa brzinom i ritmom pesme. Uživajte!

Igru možete preuzeti sa torrent-a.

  Paladins: Champions of the Realm

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar

Popularno

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger