Android Mobilni

Chicken Invaders 3 za Android uređaje

ci3big

Sigurno smo svi bar jednom igrali popularnu igricu Chicken Invaders na računaru i znali da provedemo sate u borbi protiv pilića i njihovih Boss-eva. E, ukoliko ste se zaželeli ove igrice, možete je imati na svom telefonu i uživati igrajući je baš kao nekad na računaru.

Chicken Invaders 3 za Android uređaje će vam pružiti potpuno uživanje u igranju jer je krajnje ista kao i ona na računaru. Okruženje, zvukovi, efekti, oružja, pilići, svemirski brod…Sve je isto kao na računaru, samo što ovde ne morate tipkati Strelice ili Space na tastaturi, već je dovoljno da prevučete prstom po ekranu.

Naravno, ipak postoje neke razlike ali to su uglavnom malo dugačija oružja, nivoi, Boss-evi, novi objekti..U suštini je isto kao na računaru. Pucate tako što tapnete na ekran jednom, ili držite duže, samo pazite da se oružje ne pregreje. Što duže držite da puca, crta u gornjem levom uglu ekrana se polako popunjava i kada dođe do kraja, morate sačekati da se “ohladi”.

Igrica je besplatna i možete je preuzeti sa narednog linka: play.google.com

  iOS7 sve više funkcija uzima od Androida?

Oznake

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger