Pinterest konačno za Android i iOS uređaje

Bilo je pitanje vremena kada će, sve brže rastuća mreža, Pinterest stići i na mobilne platforme. No, čekanju je došao kraj jer se pojavila aplikacija „Pinterest“ za Android i iOS uređaje!

Prvo da napomenem, a možda i najvažnije, da je aplikacija za oba sistema potpuno besplatna! Pinterest je nedavno omogućio slobodnu registraciju po celom svetu bez pozivnica. Tako da, kada pokrenete aplikaciju, imate mogućnost odabira da li da se registrujete ili ulogujete.

Sam izgled je veoma jednostavan i u par sekundi ćete se navići na njega. Podeljen je u 3 dela:

– U prvom su kategorije,
– U drugom su pinovi koje pratite,
– I u trećem je vaš profil.

To su 3 glavna dela ali vi naravno možete odabrati kategoriju pa će vam se pojaviti deo samo sa pinovima iz te kategorije. Ako odete na vaš profil, na samom vrhu videćete, kao i na web-u, vašu sliku, ime, followers i following, i dole obaveštenja.

Zaista su dobro odradili aplikaciju i sam izgled i funkcionalnost, bar za Android, a verujem i za iOS.

Aplikaciju možete preuzeti besplatno za Android ili iOS uređaje.

 

 

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *