Puzzle Alarm

Puzzle Alarm je Android aplikacija za sve one koji teško ustaju čak i posle alarma.

Dakle, podesite Alarm, odredite na koji način morate da ga ugasite i to je to. Ujutru kad zazvoni, vi ga isključite normalno, ali onda morate da odigrate brzu igru pamćenja ili mali matematički test da alarm ne bi ponovo zvonio.

Kada kreirate alarm, odredite kojim danima da zvoni, kada, koliko puta, da li će se pojaviti dugmići za „dremku“, ali i način na koji ćete ga ugasiti.

Pa tako imate da odigrate igru pamćenja gde se pojave 4 plava kvadratića i nestanu, a vi morate da tapnete na 4 polja gde su se oni nalazili. Besplatna verzija podržava još i matematički test gde vam se pojavljuju neke osnovne matematičke operacije a vi morate da izračunate za određeno vreme.

Takođe možete podesiti 3 različita nivoa težine za zadatke i puzzle: Easy, Medium i Hard.

Plaćena verzija otključava neke dodatne opcije kao što je: Shake – prodrmajte telefon da ugasite alarm ili ga okrenite da odremate.

Puzzle Alram besplatnu verziju možete preuzeti sa OVOG linka, a app za otklučavanje aplikacije sa OVOG linka (1.37$).

  

 

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

4 komentara

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *