Black Mesa Source Napokon Izlazi?

Najiščekivaniji mod ima novi datum izlaska? Reč je, naravno, o Black Mesa Source, modu za igru Half Life 2.

Black Mesa Source je totalni preobražaj igre Half-Life na Source engine, sa poboljšanim teksturama, Modelima itd.

Ovaj mod je započet sa proizvodnjom jos u 2004. godini gde je pridobio fanove širom sveta, uključujući i Valve ( Kreatore serijala Half-Life). Nakon nekoliko godina bez ikakvih novosti o modu, kreatori su objavili prvi datum izlaska, koji, naravno, nije ispoštovan.

Najnoviji datum  izlaska je 14. Septembar 2012.

Sajt ovog moda možete posetiti http://blackmesasource.com/

Kreatori planiraju da igru objave na Steam-u kao besplatan mod za bilo koga ko poseduje igru: Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One, Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2 ili Portal.

Da bi mod bio na steamu, potrebno je glasati za njega http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=94128543 (morate imati Steam nalog).

Na slici ispod možete videti kako izgleda jedan deo igre u Half-Life (gore), a kako u Black Mesa: Source (dole).

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *