Crtanje u realnom vremenu

0

Jedan papir, Vi i vaš prijatelj, pribor za crtanje i mnogo zabave. To su reči kojima bi mogli opisati jedan sajt gde možete zajedno sa prijateljem crtati bilo šta na jednom papiru i to na dva različita računara.

Ideja je jednostavna: Uzmi prazan papir, generiši link, pošalji ga prijatelju i crtajte. Svaka vaša linija, tačka, slovo, svaki pokret, vaš prijatelj može da vidi u realnom vremenu sa svog računara, a uz to može i još i on da crta.

Otvorite sajt flockdraw.com, kliknite na „Create new session“ i dobićete jedan prazan papir. Kopirajte link i pošaljite vašim prijateljima kako bi vam se pridružili u crtanju. Možete birati boju četkice, veličinu, crtati prave linije, pisati slova, brisati, dopisivati se, i na kraju sačuvati rad ukoliko želite.

Sajt ne mora da bude samo za crtanje, možete koristiti kao Belu Tablu gde ćete zapisivati neke podsetnike koje će videti vaši prijatelji kada otvore link.

Sve je potpuno besplatno i možete kreirati novu sesiju bez registracije. Jedini problem je što je link aktivan samo jednom, kada ga niko ne koristi, on se briše i morate kreirati novu sesiju.

 

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.