facebook_logo

Kako da postavite facebook status u određeno vreme

Facebook je uvođenjem Timeline-a dodao i mnoštvo opcija, među kojima je i postavljanje statusa u određeno vreme. Mnogi za ovo još ne znaju pa ću ovde objasniti kako to uraditi.

Prvo je potrebno da odete na svoj profil i kliknete u polje za pisanje statusa. Napišite status, dodajte sliku ili neki događaj, a potom na dnu polja kliknite na ikonicu sata.

Sada će vam se pojaviti opcija da dodate godinu, potom mesec, dan, sat i minut. Kada sve podesite kako želite, samo kliknite “Objavi” i to je to. Status će biti objavljen u to vreme.


  • Dosadno (0)
  • Korisno (0)
  • Hvala (0)
  • Sviđa mi se (0)

O Stefan Marjanov

Zaljubljenik u Wordpress i Android. Aktivno se bavim webom i računarima od svoje četrnaeste godine. Studiram IT. Podržavam OpenSource. Pišem blog iz želje da sve što saznam, iz oblasti računara, weba i mobilnih uređaja, podelim sa drugima.

Možda će te zanimati

pgp-facebook

Facebook dodao PGP za enkriptovanje komunikacije

PGP (Pretty Good Privacy) je open source end-to-end standard za enkripciju email poruka, štiteći podatke od ...

4 Komentari

  1. ja imam samo opciju da dodam status DO danasnjeg dana, ukljucujuci i danasnji naravno. Ali nemam opciju da dodam vreme na primer ili sutrasnji datum ako zelim sutra da se nesto postavi kao status

  2. LelaJelena Pertrovic

    hvala puno…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>