Kako poslati neki fajl preko chata na Facebook-u?

2

Ako želite da pošaljete neku sliku, pesmu, klip, pa čak i program, nekome na Facebook-u, to možete uraditi jako lako, preko samog Chat-a.

Ne morate tražiti sajt gde ćete postaviti fajl pa poslati link, već možete direktno poslati nekome na chat i on može preuzeti jednim klikom.

Upakujte fajl koji želite poslati u .zip arhivu i sačuvajte negde na radnoj površini (ovo ne morate raditi ukoliko šaljete sliku). Sad otvorite Poruke i pronađite osobu kojoj želite poslati fajl upakovan u .zip arhivu. Ispod polja gde kucate poruku kliknite na „Add files„.

Kad vam se otvori nov prozor, nađite taj .zip fajl i kliknite 2x na njega. Sad još ukucajte poruku ukoliko želite (nije obavezno) i kliknite Enter da pošaljete. To bi bilo to.

Osoba kojoj ste poslali fajl će na chat-u videti poruku i link sa kojeg skida fajl jednostavnim klikom na njega.

Povezano:
2 komentara
  1. Alex kaže

    A sta kada meni neko posalje nesto, na Messenger, neki smesan ili zanimljiv video klip, na primer, a ja pozelim da ga dalje prosledim – podelim nekom drugom. ALi taj drugi nema ni Facebook ni Messenger. Nego moram na Viber ili WhatsApp… eventualno na mail. Cak ne mogu ni da taj sadrzaj iz Inboxa da podelim na sopstveni zid. Kako onda, u takvom slucaju podeliti nesto van FB Messenger aplikacije??

  2. avvf2002 kaže

    KAKO DA, ZIPOVANI, FAJL „OKAČIM“ NA MOJ FB PROFIL – TIMELINE?
    Zahvaljujem, unapred i molim odgovor na moj e-mail.

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.