Kako stvari funkcionišu?

Sigurno ste se mnogo puta zapitali „A kako ovo radi?“, ali niste uspeli da nađete nigde odgovor. Internet je prepun znanja i treba ga maksimalno koristiti, pa tako možete na samo jednom sajtu pronaći odgovore na sva vaša pitanja koja počinju sa „A kako radi..“

Dakle, na sajtu www.howstuffworks.com možete pronaći objašnjenja, bilo u tekstusalnom obliku ili video klipu, kako funkcionišu razne stvari; od automobila, preko nauke, tehnologije, sve do kućnih spravica i baštanskih mašina – sve na jednom mestu!

Ako pak želite da naučite nešto da uradite sami, korisne tutorijale možete pronaći na sajtu eHow.com koji takođe ima raznolike kategorije.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *