Najbrži internet po najnižim cenama!

Od sada za samo 890 RSD mesečno možete imati internet brzinu od 4mb/s! Kablovski internet je sve popularniji, a SBB će izgleda morati da spusti cene kada na „scenu“ dođe novi internet provajder.

O kome je reč? O čemu se radi? Koje su cene?

Reč je o novom internet provajderu kod nas – Radijus Vektor. Nudi neverovatne brzine interneta po najnižim cenama u Srbiji. Tako da od sada možete imati internet neverovatne brzine od 100mb/s za samo 4.990 din. mesečno!

Takođe u ponudi imate pakete od 4,8,20 i 50 mb/s a uz to i kablovsku televiziju po ceni od 995 din/mesečno. Dakle, kod SBB-a je paket od 10mb/s 1540 din, a kod Radijus Vektora dobijate 20mb/s za 1536 din/s!

Za sad kod ovog provajdera mogu da se prijave samo žitelji Beograda i većih sela u Srbiji, dok će u gradove stići uskoro.

Korisni linkovi:

Mapa pokrivenosti

Cenovnik Internet

Cenovnik TV

 

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *