Softver

Prečice za kontrolu zvuka

3rvx

3RVX je jedan mali program pomoću kojeg možete napraviti sopstvene prečice na tastaturi za pojačavanje i utišavanje zvuka. Veoma je jednostavan za korišćenje, ne zauzima gotovo ništa resursa, ima lepe maske (eng. skin) i dosta je koristan.

Po standardnim podešavanjima, zvuk smanjujete pomoću prečica Win+MouseWheelDown a pojačavate pomoću Win+MouseWheelUp. Naravno, ove prečice možete podešavati kako vama odgovara. Možete odabrati jedan od 8 izgleda, a možete preuzeti još.

Pri pokretanju programa, 3RVX se smešta u startnu traku pored sata i desnim klikom na ikonicu, otvaraju vam se podešavanja.

Ovaj program može dobro doći ukoliko imate problema sa pojačavanjem zvuka na zvučnicima (ne radi točkić, čuje se šuštanje, veliki senzitiviti..itd), ili ako Vam je pak točkić za regulaciju jačine negde iza zvučnika ili na nekom drugom nepristupačnom mestu.

  "Write" je koristan i lep uređivač teksta za Windows
Oznake

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

3 komentara

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger