Prečice za kontrolu zvuka

3RVX je jedan mali program pomoću kojeg možete napraviti sopstvene prečice na tastaturi za pojačavanje i utišavanje zvuka. Veoma je jednostavan za korišćenje, ne zauzima gotovo ništa resursa, ima lepe maske (eng. skin) i dosta je koristan.

Po standardnim podešavanjima, zvuk smanjujete pomoću prečica Win+MouseWheelDown a pojačavate pomoću Win+MouseWheelUp. Naravno, ove prečice možete podešavati kako vama odgovara. Možete odabrati jedan od 8 izgleda, a možete preuzeti još.

Pri pokretanju programa, 3RVX se smešta u startnu traku pored sata i desnim klikom na ikonicu, otvaraju vam se podešavanja.

Ovaj program može dobro doći ukoliko imate problema sa pojačavanjem zvuka na zvučnicima (ne radi točkić, čuje se šuštanje, veliki senzitiviti..itd), ili ako Vam je pak točkić za regulaciju jačine negde iza zvučnika ili na nekom drugom nepristupačnom mestu.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

3 komentara

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *