Saznaj Novo Mreža
"Saznaj Novo Mreža" je skup servisa koje nudi sajt "Saznaj Novo". Mreža će se vremenom širiti dodavanjem novih servisa.
Ad

Skype 6.0

0
Ad
 
Ovaj članak nije ažuriran više od 3 godine. Postoji mogućnost da su informacije/alati/uputstva zastareli!

Nakon što je kompanija Skype predstavila svoj najpopularniji program za besplatno telefoniranje za Windows8 operativne sisteme, osvanula je najnovija verzija i za ostale Windowse – Skype 6.0

U ovoj verziji se može primetiti da je sam izgled dosta pojednostavljen, kao što smo mogli i očekivati. Takođe je dodata opcija povezivanja na Microsoft nalog (Windows Live ID), mogućnost prijavljivanja na Skype pomoću Live ID ili Facebook naloga a da se prethodno niste prijavili na Skype nalog, i još dosta integracija Facebooka i Microsofta u Skype.

Jedna mala promena koju verovatno nećete odmah primetiti, a to je da su uklonili broj korisnika koji trenutno koristi Skype koji se nalazio ispod liste kontakata. Razlog tome je, kako kažu, da bi ostavili više mesta za listu kontakata. Tu je još nekoliko manjih unapređena kako vizuelnih tako i funkcionalnih.

Ono, možda, najbitnije za nas je prevod na srpski i hrvatski jezik. Da, Skype je dodao još 6 novih jezika: tajlandski, hrvatski, slovenački, srpski, slovački i katalonski.

Ceo Change Log, slike, informacije i link za preuzimanje, možete naći na sledećem linku: http://www.filehorse.com/download-skype/

 

(Photo: Filehorse)

Ad

become-a-patron-2

Preporučeno za tebe:

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete postaviti pitanje na posebnom delu bloga namenjenom za to - pitanja.rs