Skype 6.0

Nakon što je kompanija Skype predstavila svoj najpopularniji program za besplatno telefoniranje za Windows8 operativne sisteme, osvanula je najnovija verzija i za ostale Windowse – Skype 6.0

U ovoj verziji se može primetiti da je sam izgled dosta pojednostavljen, kao što smo mogli i očekivati. Takođe je dodata opcija povezivanja na Microsoft nalog (Windows Live ID), mogućnost prijavljivanja na Skype pomoću Live ID ili Facebook naloga a da se prethodno niste prijavili na Skype nalog, i još dosta integracija Facebooka i Microsofta u Skype.

Jedna mala promena koju verovatno nećete odmah primetiti, a to je da su uklonili broj korisnika koji trenutno koristi Skype koji se nalazio ispod liste kontakata. Razlog tome je, kako kažu, da bi ostavili više mesta za listu kontakata. Tu je još nekoliko manjih unapređena kako vizuelnih tako i funkcionalnih.

Ono, možda, najbitnije za nas je prevod na srpski i hrvatski jezik. Da, Skype je dodao još 6 novih jezika: tajlandski, hrvatski, slovenački, srpski, slovački i katalonski.

Ceo Change Log, slike, informacije i link za preuzimanje, možete naći na sledećem linku: http://www.filehorse.com/download-skype/

 

(Photo: Filehorse)

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *