Stižu nam Angry Birds Star Wars!

Možda prerano, ali iz kompanije Rovio nam stiže vest da će 8. novembra, u saradnji sa Lucasfilm, objaviti igru „Andgry Birds Star Wars„.

Možda će neki pomisliti da ova kompanije jako brzo objavljuje nove serijale svoje popularne igre Angry Birds, ali je svakako zanimljivo igrati sa novim pticama u novom okruženju.

U ovom serijalu, crvena ptica će biti „pretvorena“ u Luka Skajvokera, dok će ostale ptice biti pretvorene u likove kao što su Princeza Leja, Han Solo ili Obi-Van Kenobi. Kao što je i očekivano, svinje, koje su nedavno dobile svoju posebnu igru Bad Piggies, su ovde negativni karakteri.

angrybirds.tumblr.com

 

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *