WebCam Mesh

Google Chrome je objavio Beta verziju jednog zanimljivog projekta gde možete pogledati vaše okruženje u 3 dimenzije pomoću obične Web kamere.

Projekat je nazvan WebCam Mesh i za sad ga mogu koristiti samo korisnici Chrome-a i Opere. Za ovo Vam je potrebna samo obična Web kamera i zabava može da počne.

Sa desne strane imate kontrole pomoću koji možete podešavati Zoom, Z Deph, Grid Opacity, Mesh opacity, Contrast..itd. Podesite ove parametre kako Vam odgovara i pogledajte sebe, i sve oko Vas, u 3 Dimenzije!

Naravno, slika neće uvek biti savršeno uklopljena u 3 dimenzije, ali je svakako zabavno. S obzirom da je ovo Beta verzija, verujemo da će još više unaprediti 3D prikaz i tako biti još realističniji.

Ukoliko koristite Chrome ili Operu, možete se i Vi zabaviti. Samo posetite ovaj link – http://www.chromeexperiments.com/detail/webcam-mesh/

Ispod možete videti nekoliko primera koje su korisnici objavljivali na Google Chrome stranici:

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *