5D Planner – isplanirajte svoju idealnu kuću

0

5D Planner je odličan sajt za planiranje kompletnog izgleda kuće, prostorije, dvorišta, garaže… Sve to u 3 dimenzije sa mnoštvo detalja i objekata, i naravno – besplatno!

Dovoljno je da se besplatno registrujete na 5D Planner sajtu (preporučeno, a može i bez registracije) i odmah možete započeti sa novim projektom. Možete odabrati prazan planer, izabrati iz galerije, ili nastaviti započeti plan.

Pri prvoj poseti planeru, pojaviće vam se nekoliko slika sa uputstvima gde se šta nalazi. Na sredini ćete videti praznu plaču pod nazivom „Dnevna soba“ (Living room) veličine od 25 m². Možete kopirati tu prostoriju ili napraviti novu, menjati dimenzije, visinu, boju zidova, podova, stavljati prozore, vrata, ukrase u kući, lampe, cveće… Ali baš sve.

Korisnički interfejs je jednostavan i sve radi na principu „Drag-n-drop“, tj. prevuci-i-pusti. Ne morate posedovati nikakve posebne veštine da biste kreirali kuću po želji, što je vrlina ovog alata.

https://planner5d.com/

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.