5D Planner – isplanirajte svoju idealnu kuću

5D Planner je odličan sajt za planiranje kompletnog izgleda kuće, prostorije, dvorišta, garaže… Sve to u 3 dimenzije sa mnoštvo detalja i objekata, i naravno – besplatno!

Dovoljno je da se besplatno registrujete na 5D Planner sajtu (preporučeno, a može i bez registracije) i odmah možete započeti sa novim projektom. Možete odabrati prazan planer, izabrati iz galerije, ili nastaviti započeti plan.

Pri prvoj poseti planeru, pojaviće vam se nekoliko slika sa uputstvima gde se šta nalazi. Na sredini ćete videti praznu plaču pod nazivom „Dnevna soba“ (Living room) veličine od 25 m². Možete kopirati tu prostoriju ili napraviti novu, menjati dimenzije, visinu, boju zidova, podova, stavljati prozore, vrata, ukrase u kući, lampe, cveće… Ali baš sve.

Korisnički interfejs je jednostavan i sve radi na principu „Drag-n-drop“, tj. prevuci-i-pusti. Ne morate posedovati nikakve posebne veštine da biste kreirali kuću po želji, što je vrlina ovog alata.

https://planner5d.com/

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *