Saznaj Novo Mreža
"Saznaj Novo Mreža" je skup servisa koje nudi sajt "Saznaj Novo". Mreža će se vremenom širiti dodavanjem novih servisa.
Ad

Kako apdejtovati drajvere

0
Ad
 
Ovaj članak nije ažuriran više od 3 godine. Postoji mogućnost da su informacije/alati/uputstva zastareli!

SlimDrivers je odličan program pomoću kojeg možete lako apdejtovati drajvere koji su zastareli, ili pronaći gde nisu instalirani. Program je dostupan u besplatnoj i plaćenoj verziji. Po meni, najveći nedostatak kod besplatne verzije je nemogućnost instaliranja svih drajvera istovremeno.

Program se lako koristi i sve što treba da uradite je da kliknete na „Scan“ kako bi pronašli sve drajvere koji treba da se apdejtuju, i nakon nekoliko sekundi ćete videti rezultate skeniranja. Drajveri su razvrstani po kategorijama, a vi pored imena nekog kliknite na „Download update„.

Sada će program početi da preuzima odgovarajući drajver a potom i da ga instalira. Sačekajte neko vreme. Po završetku instalacije, pitaće vas da restartujete računar, kliknite na „Restart“ i to je to. Po ponovnom pokretanju računara, imaćete apdejtovan drajver.

Tako uradite za svaki koji želite da apdejtujete. U plaćenoj verziji, kao što sam rekao, možete sve da ih apdejtujete odjednom.

Napomena: programi za automatsku instalaciju/apdejtovanje drajvera nisu najbolje rešenje. Program će instalirati drajver i sve će raditi, ali može se desiti da ne instalira najnoviju verziju ili neodgovarajući drajver za neku komponentu. Ako ste napredniji korisnik računara znate sami da pronađete drajver i ovaj program vam ne treba.

Ad

become-a-patron-2

Preporučeno za tebe:

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete postaviti pitanje na posebnom delu bloga namenjenom za to - pitanja.rs