Kako omogućiti Facebook Messenger na Firefox 17

U novoj verziji – Firefox 17, pored izdatih mnogobrojnih zakrpi, od kojih je trećina označena kao Kritično, integrisan je i Facebook. Pa tako možete proveravati poštu, zahteve, obaveštenja, dopisivati se, a da niste na Facebook-u.

Ikonice sa obaveštenjima, zahtevima i porukama se nalazi u gornjem desnom uglu samog pretraživača, desno od polja za pretragu.

Ako ste ažurirali Firefox na verziju 17, primetili ste da se te ikonice ne nalaze tu, zašto? Morate da omogućite ovu opciju u par jednostavnih koraka:

1) Prijavite se na Facebook

2) Otvorite OVAJ link

3) Kliknite na zeleno dugme „Turn on

Gore desno će vam se pojaviti 4 nove konice.

Prva je glavna, služi za opšta podešavanja:

1) Show Sidebar – pojaviće se Čet sa desne strane ekrana kao Sidebar. Ukoliko ste na samom Facebook-u, onda se taj (original) Čet neće pojavljivati.

2) Show desktop notification – kada vam stigne poruka, obaveštenje, zahtev itd. dobićete obaveštenje iako vam je browser spušten.

3) Remowe from Firefox – ako želite da uklonite Facebook z Firefox-a

Ostale tri ikonice znate za šta su – zahtevi, poruke, obaveštenja.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *