Google+

Google+ Zajednice

gzajednice1

Google+ je uveo Zajednice, nešto slično kao Grupe na Facebook-u. Dakle, napravite zajednicu i pozoviate osobe da se pridruže. Možete ostaviti Otvorenu zajednicu ili pak staviti da bude privatna.

Možete dozvoliti da se svako bez pitanja pridruži, a možete ograničiti na pozivnice. Takođe, na stranici zajednice može pisati bilo koji član, postavljati slike, veze, klipove… Svako može pozvati svoje prijatelje, deliti stranicu, videti ko je sve u zajednici i ko je moderator.

Izgled je jednostavan: u gornjem levom uglu se nalazi velika slika profila zajednice, ispod nje su  stranice, informacije i opis. Na desnoj strani je smeštena lista članova zajednice a ispod su moderatori. Na sredini su, naravno, objave.

Da pristupite Zajednicama, kliknite na novo zeleno dugme sa leve strane Google+ sa natpisom “Zajednice“. Tu će vam se pojaviti spisak svih zajednica u kojima ste, a ispod su neke preporučene – poznatije.

Pridružete se našoj zajednici – SaznajNovo.com

  Google+: Kraj za privatne profile
Oznake

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar

Popularno

Nasumične objave

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger