Youtube Loop

Našli ste neku dobru pesmu na Youtube ili deo pesme i želite da je slušate non-stop? Youtube Loop je pravo rešenje. Kopirajte link, stisnite enter i uživajte u pesmi.

Ovakvih servisa ima dosta, ali ja bih izdvojio dva, meni nekako najlakša za korišćenje: InfiniteLooper i YoutubeRepeat.

InfiniteLooper je jedostavan servis – kopirajte link u polje i pritisnite enter. Pored Loop opcije, ispod klipa možete videti najpopularnije klipove koje su drugi „Loopovali“ i klipove koji su slični tom koji trenutno gledate/slušate.

YoutubeRepeat je malo drugačiji. Dok slušate neku pesmu na Youtube, u link pesme ubacite reč „repeat“ između „youtube“ i „.com(npr. www.youtuberepeat.com/watch?v=9bZkp7q19f0). Pritisnite Enter i bićete prebačeni na YoutubeRepeat sajt gde ćete videti vaš klip a ispod možete pogledati koliko puta se taj klip ponavaljao. Ovaj servis ima i svoju aplikaciju za Android koju možete besplatno preuzeti sa OVOG linka.

Ukoliko želite, možete instalirati i dodatak za vaš browser. Više detalja na sledećem linku: http://www.saznajnovo.com/2011/06/auto-replay-na-youtube-u/

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

2 komentara

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *