Sajtovi

Youtube Loop

boost-youtube-buffering-speed1

Našli ste neku dobru pesmu na Youtube ili deo pesme i želite da je slušate non-stop? Youtube Loop je pravo rešenje. Kopirajte link, stisnite enter i uživajte u pesmi.

Ovakvih servisa ima dosta, ali ja bih izdvojio dva, meni nekako najlakša za korišćenje: InfiniteLooper i YoutubeRepeat.

InfiniteLooper je jedostavan servis – kopirajte link u polje i pritisnite enter. Pored Loop opcije, ispod klipa možete videti najpopularnije klipove koje su drugi “Loopovali” i klipove koji su slični tom koji trenutno gledate/slušate.

YoutubeRepeat je malo drugačiji. Dok slušate neku pesmu na Youtube, u link pesme ubacite reč “repeat” između “youtube” i “.com(npr. www.youtuberepeat.com/watch?v=9bZkp7q19f0). Pritisnite Enter i bićete prebačeni na YoutubeRepeat sajt gde ćete videti vaš klip a ispod možete pogledati koliko puta se taj klip ponavaljao. Ovaj servis ima i svoju aplikaciju za Android koju možete besplatno preuzeti sa OVOG linka.

Ukoliko želite, možete instalirati i dodatak za vaš browser. Više detalja na sledećem linku: https://www.saznajnovo.com/2011/06/auto-replay-na-youtube-u/

  Zaigrajte mini-igru na Youtube dok slušate svoju omiljenu pesmu
Oznake

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

2 komentara

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger