Youtube Loop

2

Našli ste neku dobru pesmu na Youtube ili deo pesme i želite da je slušate non-stop? Youtube Loop je pravo rešenje. Kopirajte link, stisnite enter i uživajte u pesmi.

Ovakvih servisa ima dosta, ali ja bih izdvojio dva, meni nekako najlakša za korišćenje: InfiniteLooper i YoutubeRepeat.

InfiniteLooper je jedostavan servis – kopirajte link u polje i pritisnite enter. Pored Loop opcije, ispod klipa možete videti najpopularnije klipove koje su drugi „Loopovali“ i klipove koji su slični tom koji trenutno gledate/slušate.

YoutubeRepeat je malo drugačiji. Dok slušate neku pesmu na Youtube, u link pesme ubacite reč „repeat“ između „youtube“ i „.com(npr. www.youtuberepeat.com/watch?v=9bZkp7q19f0). Pritisnite Enter i bićete prebačeni na YoutubeRepeat sajt gde ćete videti vaš klip a ispod možete pogledati koliko puta se taj klip ponavaljao. Ovaj servis ima i svoju aplikaciju za Android koju možete besplatno preuzeti sa OVOG linka.

Ukoliko želite, možete instalirati i dodatak za vaš browser. Više detalja na sledećem linku: https://www.saznajnovo.com/2011/06/auto-replay-na-youtube-u/

Povezano:
2 komentara
  1. Isim Elek kaže

    I use http://youtubeloop.net for it. This is the easiest way to loop a YouTube video.

  2. Ninet Hosting kaže

    Ja koristim „Auto-replay“ od kako sam procitao tvoj clanak.

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.