Ažuriran Waterfox za 64-bitne operativne sisteme

Waterfox je dobio novo ažuriranje na verziju 18.0.1 gde su zakrpljeni veliki sigurnosni propusti i ubačene sve funkcije sa najnovije verzije Firefox-a.

Ova verzija uključuje i prvu reviziju novog Social API i podršku za Facebook Messenger, click-to play blocklisting, podešeni bar za adresu sa većim ikonama i različita razvojna unapređenja, uključujući novi panel označavanja u okvir Page Inspector-a.

Waterfox 18.0.1 takođe ima svoju specifičnu popravku za platformu za JumpLists, što znači da će korisnici Win7 i Win8 operativnih sistema moći da desnim tasterom miša kliknu na pinovanu aplikaciju u taskbaru programa tako da pristupe prečicama do otvorenih Web sajtova, Private Browsing režimu i novim tabovima i prozorima.

Waterfox 18.0.1 i Waterfox Portable 18.0.1 su dostupni kao besplatna preuzimanja za 64-bitne verzije Windows XP operativnog sistema ili novije verzije, a možete preuzeti sa ovog linka: http://www.waterfoxproject.org

Izvor: Itsvet.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *