Saznaj Novo Mreža
"Saznaj Novo Mreža" je skup servisa koje nudi sajt "Saznaj Novo". Mreža će se vremenom širiti dodavanjem novih servisa.
Ad

Ingress – igrica u stvarnosti

0
Ad
 
Ovaj članak nije ažuriran više od 3 godine. Postoji mogućnost da su informacije/alati/uputstva zastareli!

Ingress-logoNiantic Labs nam je spremio novu, potpuno drugačiju igru za Android uređaje koja maksimalno smanjuje granice između virtuelnog i stvarnog sveta.

Igrica je osmišljena tako da „natera“ igrače da idu po gradu u potrazi za mističnom energijom. Na početku možete pristupiti u jedan od dva Saveza – jedan koji želi vlast i drugi kao pokret otpora. Vaš zadatak je da sakupite što više mistične energije i otvarate „portale“ koji se nalaze u nekim kreativnim mestima kao što su muzeji i galerije. Kada se spoje tri portala, formira se region ili čvrsta teritorija.

Dakle, igrica vas neće držati satima i satima kod kuće u fotelji, već ćete morati obići ceo grad u potrazi za energijom i portalima. Na tom putu ćete se susretati sa članovima svog tima ali i sa protivnicima. Morate biti brži od protivnika kako bi što više energije sakupili i otvoiti što više portala.

ingress

 

Ekipa iz Ingress-a tvrdi da će igrica naterati ljude da više izlaze napolje i druže se, a opet i zabaviti ih. Celu ideju pokrenuo je John Hanke – čovek koji je usko vezan za Google Earth, Google Maps i StreetView.

 

Ad

become-a-patron-2

Preporučeno za tebe:

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete postaviti pitanje na posebnom delu bloga namenjenom za to - pitanja.rs