MojaZgrada – Sajt posvećen skupštinama stanara

Počeo je sa radom internet servis Moja Zgrada (www.mojazgrada.rs) koji ima za cilj da informiše stanare u Srbiji o novostima, mogućnostima i rešenjima za različite probleme koje se tiču zajedničkog života u stambnim zgradama.

Internet servis moja zgrada ima i forum, gde stanari širom Srbije mogu da postavljaju različita pitanja na koja odgovaraju članovi redakcijskog tima Moja Zgrada i predstavnici Kluba predsednika skupština zgrada koje svoje veliko iskustvo u upravljanju stambenih zgrada mogu da iskoriste i ažurno odgovore na brojna pitanja građana.

Osim klasičnih novosti, na internet servisu nalazi se i portal Oglasi, gde različite kompanije koje nude svoje usluge i proizvode mogu da ponude iste skuštinama zgrada, dok sa druge strane predsednici mogu da zajednički dogovore nabavke kako bi dobili bolje cene.
Internet servis je nastao kao inicijativa mladih aktivista. Za više informacije molimo Vas da posetite portal www.mojazgrada.rs

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

1 komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *