Sajtovi

MojaZgrada – Sajt posvećen skupštinama stanara

Počeo je sa radom internet servis Moja Zgrada (www.mojazgrada.rs) koji ima za cilj da informiše stanare u Srbiji o novostima, mogućnostima i rešenjima za različite probleme koje se tiču zajedničkog života u stambnim zgradama.

Internet servis moja zgrada ima i forum, gde stanari širom Srbije mogu da postavljaju različita pitanja na koja odgovaraju članovi redakcijskog tima Moja Zgrada i predstavnici Kluba predsednika skupština zgrada koje svoje veliko iskustvo u upravljanju stambenih zgrada mogu da iskoriste i ažurno odgovore na brojna pitanja građana.

Osim klasičnih novosti, na internet servisu nalazi se i portal Oglasi, gde različite kompanije koje nude svoje usluge i proizvode mogu da ponude iste skuštinama zgrada, dok sa druge strane predsednici mogu da zajednički dogovore nabavke kako bi dobili bolje cene.
Internet servis je nastao kao inicijativa mladih aktivista. Za više informacije molimo Vas da posetite portal www.mojazgrada.rs

  LAUNCHub investira u Fliiby

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

1 komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger