Od sada novi MySpace za sve

Da li se sećate popularnog sajta MySpace? Da, mnogi su ga verovatno i zaboravili, ali je ovaj servis osvežen i vratio u potpunom novom stilu.

Sajt je dobio „responsive“ dizajn tako da je prilagodljiv svim dimenzijama ekrana. Mnogo je jednostavniji i na oko prijatniji, lakši za upotrebu i snaćićete se odmah u par sekundi. Glavna traka je sa vrha spuštena dole i na njoj se nalazi MySpace logo, link do vašeg profila, obaveštenja, poruke, discover, search dugme i ostatak je za veliki Player.

Na sredini ekrana se nalazi, naravno, sav sadržaj: rezultati pretrage, aktivnosti profila, predlozi na Discover, play lista itd. Kada ste na nečijem profilu, ili svom, sa leve strane se nalazi profilna slika, ime, play liste, koneckije (connections), i slike. Na sredini je velika Cover slika a desno su vaše aktivnosti. Kada skrolujete, aktivnosti neće ići gore-dole, već levo-desno, a cover slika će nestati – jako lepo urađeno.

Pronađite muziku, stavite je u neku od vaših lista, slušajte, delite, istražujte… Tako jednostavno!

Možete se registrovati na novi MySpace preko facebooka, twittera i standardnog MySpace naloga. Dovoljno je da odete na new.myspace.com, prijavite se/rgistrujete se i počnete da uživate u neograničenoj besplatnoj muzici!

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *