Ad

Od sada novi MySpace za sve

0
Ad
 

Da li se sećate popularnog sajta MySpace? Da, mnogi su ga verovatno i zaboravili, ali je ovaj servis osvežen i vratio u potpunom novom stilu.

Sajt je dobio „responsive“ dizajn tako da je prilagodljiv svim dimenzijama ekrana. Mnogo je jednostavniji i na oko prijatniji, lakši za upotrebu i snaćićete se odmah u par sekundi. Glavna traka je sa vrha spuštena dole i na njoj se nalazi MySpace logo, link do vašeg profila, obaveštenja, poruke, discover, search dugme i ostatak je za veliki Player.

Na sredini ekrana se nalazi, naravno, sav sadržaj: rezultati pretrage, aktivnosti profila, predlozi na Discover, play lista itd. Kada ste na nečijem profilu, ili svom, sa leve strane se nalazi profilna slika, ime, play liste, koneckije (connections), i slike. Na sredini je velika Cover slika a desno su vaše aktivnosti. Kada skrolujete, aktivnosti neće ići gore-dole, već levo-desno, a cover slika će nestati – jako lepo urađeno.

Pronađite muziku, stavite je u neku od vaših lista, slušajte, delite, istražujte… Tako jednostavno!

Možete se registrovati na novi MySpace preko facebooka, twittera i standardnog MySpace naloga. Dovoljno je da odete na new.myspace.com, prijavite se/rgistrujete se i počnete da uživate u neograničenoj besplatnoj muzici!

pc igre povoljno steam wallet psn
Ad
Tvoja reklama ovde

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete poslati upit preko kontakt stranice.