Od sada novi MySpace za sve

Da li se sećate popularnog sajta MySpace? Da, mnogi su ga verovatno i zaboravili, ali je ovaj servis osvežen i vratio u potpunom novom stilu.

Sajt je dobio „responsive“ dizajn tako da je prilagodljiv svim dimenzijama ekrana. Mnogo je jednostavniji i na oko prijatniji, lakši za upotrebu i snaćićete se odmah u par sekundi. Glavna traka je sa vrha spuštena dole i na njoj se nalazi MySpace logo, link do vašeg profila, obaveštenja, poruke, discover, search dugme i ostatak je za veliki Player.

Na sredini ekrana se nalazi, naravno, sav sadržaj: rezultati pretrage, aktivnosti profila, predlozi na Discover, play lista itd. Kada ste na nečijem profilu, ili svom, sa leve strane se nalazi profilna slika, ime, play liste, koneckije (connections), i slike. Na sredini je velika Cover slika a desno su vaše aktivnosti. Kada skrolujete, aktivnosti neće ići gore-dole, već levo-desno, a cover slika će nestati – jako lepo urađeno.

Pronađite muziku, stavite je u neku od vaših lista, slušajte, delite, istražujte… Tako jednostavno!

Možete se registrovati na novi MySpace preko facebooka, twittera i standardnog MySpace naloga. Dovoljno je da odete na new.myspace.com, prijavite se/rgistrujete se i počnete da uživate u neograničenoj besplatnoj muzici!

-53%

28.44€

Grand Theft Auto V

-37%

37.99€

Call of Duty: World War II

-25%

44.99€

Far Cry 5

-35%

9.10€

Counter Strike: Global Offensive

-81%

5.79€

The Crew

-74%

5.19€

Euro Truck Simulator 2