Potpuno drugačiji Facebook

6

Facebook je od svog osnivanja do danas promenio svoj izgled, donekle, ali je u suštini ostao isti sa dosta belog (praznog) prostora okolo. Kako to i nije baš moderan i primamljiv izgled, austrijski dizajner Fred Nerbi odlučio je da uradi potpuno nov izgled Facebook-a. Ovaj koncept se nedavno pojavio na internetu i, po reakcijama korisnika, jako im se dopao.

Dizajn je skroz drugačiji, liči na Metro UI, preovladavaju plava i bela (kao što je to i sada sličaj), a ubačeni su i Pop-up prozorčići. Po meni, izgled je super, dobro bi nam došlo malo promene što se tiče izgleda. Ukoliko vam se projekat sviđa, možete glasati za njega na sledećem linku: http://www.behance.net/gallery/Facebook-New-Look-Concept/6504647

Povezano:
6 komentara
 1. Aleksandar Petrovic kaže

  Odvratno… Ne znam šta je sve firme vezane za IT, a pretežno internet i OS (prvenstveno windows) spopalo sa tim kvazi minimalizmom… Sve kockasto, bezlično, sterilno, monotono i zaista, ali zaista odvratno… Fuj…

 2. Arsen Arsenovic kaže

  kako ga ubaciti?

  1. Saznaj Novo kaže

   Nikako, za sad. To je samo koncept.

 3. Branislav Savic kaže

  Nov izgled je ok,videcemo samo kakva ce biti funcionalnost svega,pogotovo sto najavljuju da ce poceti dosta toga i da se placa !!!
  banner brokers

 4. Ненад Станојевић kaže

  Sranje

 5. fejsbuk kaže

  spica izgleda

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.