Snap Camera – najbrža kamera za Android

0

Snap Camera je jedna vrlo jednostavna aplikacija koja slika u trenutku! Da, uslika brže nego što trepnete. Vrlo jednostavnog i primamljivog dizajna, sa najbitnijim opcijama i neverovatnom brzinom.

Dakle, kamera ima neka dva moda: Fast i običan. Kada je uključen Fast mod, slike uslikate u deliću sekunde, samo tapnete na taster i slika je već u telefonu. Možete uslikati onoliko slika u sekundi koliko brzo možete da tapnete :) Kod Fast moda ne radi blic pa je poželjno koristiti napolju gde je osvetljenost dobra. Radi „tap to focus“ ali morate prvo fokusirati pa slikati, ne možete tapnuti taster za slikanje i da aplikacija sama izoštri sliku a potom uslika.

Kod normalnog moda birate veličinu slike i slikate kao i sa svakom drugom aplikacijom. Radi blic i ostale funkcije. Takođe u podešavanjima možete odabrati kvalitet slike (u poslednjoj verziji ubačena opcija „Best“ za kvalitet slike), mesto gde će se slike čuvati, rezoluciju videa, Burst mod, focus mod..itd.

Tastere za Zoom nemate već koristite Multitouch. Takođe Meni sa postavkama otvarate tako što držite prstom na ekran.

Uz kameru dolazi i galerija obogaćena efektima za ulepšavanje slika.

Aplikaciju možete kupiti na Play Store za nekoliko dolara dolara https://play.google.com/store/apps/details?id=com.marginz.snap&hl=sr

A možete je naći besplatno na Google ukoliko ne želite da podržite razvoj aplikacije.

 

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.