Orion TV – Besplatni TV kanali za Orion korisnike (2019)

Svi Orion korisnici mogu potpuno besplatno 24h, 7 dana u nedelji, gledati Orion TV na internetu. Dovoljno je da posetite link odaberete kanal i uživate. Slika i zvuk su odličnog kvaliteta, a postoji opcija za Wide monitore (16:9).

Ima ukupno 12 kanala trenutno, ali s vremena na vreme dodaju neke, a nekad i uklone.

Orion TV kanali:

RTS 1
RTS 2
RTS 3
B92 (emituje se O2 TV)
B92 Info (emituju Prva World)
Studio B
Kopernikus
Kopernikus Music 2
Kopernikus 3
Fashion TV
Aljazeera Balkans
Hram

>> LINK

Orion TV Android aplikacija – https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.maketv.oriontv&hl=en

Pogledajte i kako da iskoristite besplatne SMS poruke koje ste dobili kao Orion korisnik!

Ukoliko niste Orion korisnik, pogledajte sledeća rešenja:

– https://www.saznajnovo.com/tag/tv-online/

Imajte na umu da vam je potrebna malo bolja internet konekcija. Njihov stream ne koči i uvek je stabilan, ali vaš internet može nekad da uspori. Ali, u Srbiji gotovo svi minimalni Flat paketi su dovoljni za gledanje prenosa bez prekida. Da proverote brzinu interneta idite na ovaj link i sačekajte da se testiranje završi (par sekundi) – https://fast.com/

Ako nemate flat paket, već megabajte koje trošite, onda povedite računa da ih ne prekoračite jer televizija uzivo (i generalno svaki stream) može da potroši dosta protoka vremenom. Možete preuzeti neki softver koji meri potrošnju interneta, tj. megabajta. Ja koristim ovaj da merim brzinu internet saobraćaja uživo, a ima i opciju da prati potrošnju – https://www.softperfect.com/products/networx/

Ako se opredelite za gledanje  domaćih TV kanala uživo besplatno preko Kodi dodatka Serbia IPTV onda preporučujem malo brži net, makar 10 Mbps kako biste mogli da koristite net u računaru za još nešto. Meni ne koči na 20 Mbps, a pored toga mi radi Youtube. To je možda i najbolji način za gledanje EX-YU kanala besplatno uživo jer se linkovi redovno ažuriraju. Ako ne želite tako, onda pogledajte druge metode: LINK.

Svi TV streamovi su preuzeti sa domaćih i inostranih servera i oni su odgovorni za kompletan sadržaj.
Na stranicama na ovom sajtu se ne nalazi sadržaj tih TV kanala, već samo linkovi ka njima.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

20 komentara

  1. Instalirao sam tv orion na mobilni i radi besprekorno.Upravo gledam mucke na O2 da bi supruga na tttv prva mogla da gleda seriju.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *