Floating Stickers

0

Floating Stickers je widget za beleške koji možete postaviti bilo gde na ekranu i on će stajati iznad svih aplikacija. Ovaj widget odlikuju jednostavnost korišćenja, manipulacija sa dva prsta, jedostavan izgled i dobre animacije.

Jedostavno kreirajte novu belešku, postavite je bilo gde po ekranu, sa dva prsta promenite veličinu, pomerajte po ekranu, dodajte još jednu druge boje, lepite, kopirajte, secite tekst…

Pored svih ovih mogućnosti, belešku možete zakačiti za ivicu ekrana kako vam ne bi smetala u nekom trenutku. Posle je samo prevucite nazad na ekran.

Pri prvom startovanju aplikacije dočekaće vas ekran sa uputstvom i odmah će biti kreirana jedna prazna beleška. U gornjem levom uglu te beleške se nalazi Plus pomoću kojeg dodajete još beleški. A u gornjem desnom uglu je Iks (X) pomoću kojeg zatvarate belešku. Takođe u zaglavlju widgeta je mala strelica koja otvara Menu sa opcijama Copy, Paste i Share.

Apliakcija je potpuno besplatna i možete je preuzeti sa Google Play prodavnice – Download.

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.