Vector The Game

Vector The Game je odlična 2D igra za sve ljubitelje Free Run-a i Parkour-a. Prvobitno lansirana kao Facebook aplikacija, već sada dostupna za Android uređaje a čeka i „zeleno svetlo“ za Steam.

Igrica je veoma laka za igranje ali teška za prelaženje. Koristite samo strelice na stastaturi. Prelazite nivoe, sakupljate zvezdice (koje su vam neophodne da pređete u drugi nivo), pare kojima kupujete naprednije trikove, i uz sve to vas juri i policija.

Potrebno je da svaku prepreku savladate uz minimalni zastoj i uradite neki trik koji će vas malo ubrzati. Uglavnom će vam se prikazati uputstvo koji pokret treba da uradite pre neke prepreke kako bi ste osvojili zvezdicu. Neke pokrete nećete moći da uradite pa morate da ga otključate (sa onim parama koje ste skupili).

Igricu na Facebook možete potpuno besplatno igrani na ovom linku: http://apps.facebook.com/vectorthegame/

Kao što rekoh, igrica je od sada dostupna i na Android platformi pa je možete instalirati besplatno sa ovo linka: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nekki.vector

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *