Android Facebook Mobilni PC igre

Vector The Game

Vector The Game je odlična 2D igra za sve ljubitelje Free Run-a i Parkour-a. Prvobitno lansirana kao Facebook aplikacija, već sada dostupna za Android uređaje a čeka i “zeleno svetlo” za Steam.

Igrica je veoma laka za igranje ali teška za prelaženje. Koristite samo strelice na stastaturi. Prelazite nivoe, sakupljate zvezdice (koje su vam neophodne da pređete u drugi nivo), pare kojima kupujete naprednije trikove, i uz sve to vas juri i policija.

Potrebno je da svaku prepreku savladate uz minimalni zastoj i uradite neki trik koji će vas malo ubrzati. Uglavnom će vam se prikazati uputstvo koji pokret treba da uradite pre neke prepreke kako bi ste osvojili zvezdicu. Neke pokrete nećete moći da uradite pa morate da ga otključate (sa onim parama koje ste skupili).

Igricu na Facebook možete potpuno besplatno igrani na ovom linku: http://apps.facebook.com/vectorthegame/

Kao što rekoh, igrica je od sada dostupna i na Android platformi pa je možete instalirati besplatno sa ovo linka: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nekki.vector

  Ovo je najiritantniji zvuk na telefonima

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger