Smite – Dota u trećem licu

smite-headPre par dana sam rešio da testiram novu igru po preporuci prijatelja. Igra se zove „Smite“ koja je osmišljena kao Dota ili League of Legends (u daljem tekstu – LoL) ali da se igra iz trećeg lica i umesto Heroja imate Bogove (U daljem tekstu – Heroje) iz raznih mitologija.

Takođe će biti malo teže da se naviknete na kontrolisanje heroja  i bacanje magija, s obzirom da se igra iz trećeg lica. Heroja upravljate na W, S, A, D a magije su vam na 1,2,3,4 (a možete ih menjati).

Intefejs je sličan kao kod Dote i LoL-a, tako da ne bi trebao da bude problem. I sam Loby liči na onaj kod LoL-a i Dote tako da ni tu nećete imati problema ni tu.

Smite1Možete igrati, osim klasične 5v5 igre, i Arenu, 1v1, Domination i Cool Cats. I ovde imate Iteme koje kupujete kako bi unapredili heroja, ali imate još jednu olakšicu – Auto level items. Kada odaberete ovu opciju, heroj će sam kupovati preporučene Iteme za vas kada god se vratite u bazu. Golde skupljate tako što ubijate protivnike i minione.

Nakon svake odigrane partije, dobijate određen broj „bodova“ pomoću kojih kupujete Bogove ili Skinove za njih. Možete i zakupiti nekog Boga za jednu partiju za nešto malo bodova.

Takođe dobijate u Goodwill status nakon svake odigrane partije. Kada izađete u toku igre, Goodwill spada na 0%

Smite2

Igra je Free2Play što znači da je sve besplatno, a zauzima oko 3GB. Preporučujem svim Dota i LoL igračima da isprobaju nešto novo.

http://www.hirezstudios.com/smitegame/home

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

1 komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *