Smite – Dota u trećem licu

1

smite-headPre par dana sam rešio da testiram novu igru po preporuci prijatelja. Igra se zove „Smite“ koja je osmišljena kao Dota ili League of Legends (u daljem tekstu – LoL) ali da se igra iz trećeg lica i umesto Heroja imate Bogove (U daljem tekstu – Heroje) iz raznih mitologija.

Takođe će biti malo teže da se naviknete na kontrolisanje heroja  i bacanje magija, s obzirom da se igra iz trećeg lica. Heroja upravljate na W, S, A, D a magije su vam na 1,2,3,4 (a možete ih menjati).

Intefejs je sličan kao kod Dote i LoL-a, tako da ne bi trebao da bude problem. I sam Loby liči na onaj kod LoL-a i Dote tako da ni tu nećete imati problema ni tu.

Smite1Možete igrati, osim klasične 5v5 igre, i Arenu, 1v1, Domination i Cool Cats. I ovde imate Iteme koje kupujete kako bi unapredili heroja, ali imate još jednu olakšicu – Auto level items. Kada odaberete ovu opciju, heroj će sam kupovati preporučene Iteme za vas kada god se vratite u bazu. Golde skupljate tako što ubijate protivnike i minione.

Nakon svake odigrane partije, dobijate određen broj „bodova“ pomoću kojih kupujete Bogove ili Skinove za njih. Možete i zakupiti nekog Boga za jednu partiju za nešto malo bodova.

Takođe dobijate u Goodwill status nakon svake odigrane partije. Kada izađete u toku igre, Goodwill spada na 0%

Smite2

Igra je Free2Play što znači da je sve besplatno, a zauzima oko 3GB. Preporučujem svim Dota i LoL igračima da isprobaju nešto novo.

http://www.hirezstudios.com/smitegame/home

Povezano:
1 komentar
  1. denis kaže

    demis haksalic

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.