Mobilni

TappOro – zaradite na lak način

tapporo300x300

tapporoTappOro je aplikacija za Android i iOS uređaje pomoću koje možete zaraditi novac, kupiti neke spravice (eng. Gadgets), opremu za telefon, vaučere za igre itd.

Dakle, o čemu se radi?

Potrebno je da instalirate TappOro aplikaciju, napravite nalog i počnete da zarađujete tako što ćete instalirati aplikacije/igrice koje želite. Svaka instalirana aplikacija/igrica vam donosi određen broj poena. Kada sakupite dovoljno poena, možete otići u Store i odabrati nešto iz ponude. Ukoliko je to neka spravica, stiže vam na kućnu adresu besplatno. Možete i unovčiti poene i prebaciti na PayPal nalog.

Ukoliko želite da odmah u startu imate 250 Oro poena, nakon registracije, u polje koje će vam se pojaviti, ukucajte sledeći promo kod: TAPSM30690
Sada imate 250 poena, da zaradite još 50, otvorite Store i pronađite proizvod koji planirate da kupite, kliknite na njega a zatim na “Set as goal“.

Nastavite sainstalacijom aplikacija i igrica dok ne sakupite dovoljan broj poena kako biste kupili željeni proizvod.

PlayStore – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tapporo

Ukoliko imate iOS uređaj, samo posetite m.tapporo.com

  Kako instalirati CCleaner na Android

www.tapporo.com

Moja porudžbina (stigla za dve nedelje):

tapporo-anti-slip

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

4 komentara

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger