Promena pozadine u skladu sa vremenskim prilikama

Weather-Desktop-Wallpaper1U jednom od prethodinih postova pisao sam Kako namestiti da se boja prozora menja u skladu sa pozadinom, a sada ću vam predstaviti program koji menja pozadinu u skladu sa vremenskim prilikama.

Program se zove „Weather Desktop“ i možete ga preuzeti besplatno sa ovog linka: http://www.gimmegoody.com/weather-desktop-wallpaper-screen-saver/

Dakle, program će postaviti pozadinu u skladu sa vremenskim prilikama u vašem (ili obližnjem) gradu a takođe i pokazati temperaturu u gornjem desnom uglu ekrana.

Dovoljno je da odaberete državu i grad, pritisnete OK i program će dalje sve za vas obaviti. Možete i pregledati dodatne opcije ukoliko želite. Kada kliknete desnim klikom na ikonicu programa u donjem desnom uglu ekrana (pored sata), možete odabrati „Local Weather“ i tako postaviti ikonicu sa detaljnijim prikazom vremena na radnu površinu.

Ukoliko volite da menjate pozadinu svaki čas, a više ne znate koju sliku da stavite, isprobajte ovaj program.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

4 komentara

    • KIS 2013 kaze nema virusa!Program je čist kao suza…Ali da vredi čemu,ne vredi brate!Svi programi tog tipa su nepotrebni a i usporavaju rad računara (dokazano!)Nije virus ali izbegavajte ga…Lep dekstop-spor računar ili prost dekstop-brz računar. (birajte) :)))

      • Pa sad, verujem da danas svako ima računar sa minimalno 1GB ram memorije tako da ovaj program ne remeti rad računara. Ali, ako nekome smeta, ne mora instalirati. Nekome će se svideti pa će instalirati i preporučiti dalje itd :)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *