Besplatne Woo teme za WordPress

free_woo_themesAko pravite blog/sajt na WordPress platformi, verovatno vam je najteže odabrati pravi Template. Tema ima raznih: plaćene su najbolje, što ne znači da su besplatne loše, onda imate responsive teme koje se uvek preporučuju jer su prilagođene za sve veličine ekrana, a tu su i obične bez mnogo opcija i funkcija, itd.

Na internetu možete pronaći nekoliko ozbiljnih firmi koje se bave izradom Tema ali se one i plaćaju – koliko para, toliko i muzike. Ja se uvek oslanjam na Woo Themes tim jer prave zaista dobre teme i dodatke (plug-in) koje imaju dosta opcija i funkcija.

Takođe imaju i FREE (besplatne) teme koje nisu baš toliko profesionalne ali su svakako mnogo bolje i kvalitetnije od ostalih besplatnih koje možete pronaći na internetu. Pored toga, znate čiju temu koristite i znate da je sigurno čista.

Ako posetite stranicu FREE Themes na Woo sajtu, možete pronaći nekoliko kvalitetnih besplatnih tema za vaš blog/sajt koje dolaze sa Woo panelom za podešavanja.

Ukoliko želite, uvek se možete učlaniti u Woo klub i kupiti druge teme i dodatke. Tu bih izdvojio Woo Commerce plug-in koji je odličan ukoliko otvarate online prodavnicu.

Posetite www.woothemes.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *