Muvizu

Predstavljamo vam Muvizu, program koji služi za pravljenje animiranih filmova.

Već po pokretanju programa, možete odabrati jednu od ponuđenih scena.

Kroz padajući meni „Create“ napravite sve likove koji će učestvovati u animaciji, objekte, senke, efekte, svetla, kamere i šta sve još ne.

Kada kreirate virtualnu scenu, na red dolazi animacija. Najbolje bi bilo da pred sobom imate neki scenario. Na taj način ćete daleko lakše moći da se organizujete i pripremite sve elemente koji će učestvovati u radnji.

Prava magija dešava se u padajućem meniju „Direct“.

Poput veštog režisera, upravljaćete objektima, likovima, nadgledati tok komunikacije između njih, dodavati specijalne audio i vizualne efekte i na kraju, sve to izvesti u video.

Pre nego što se upustite u posao samostalnog stvaranja animiranog filma, preporučujemo da posetite muvizu.com i odgledate nekoliko vrlo lepo urađenih video tutorijala. Kroz njih ćete otkriti pravu snagu ovog hvale vrednog 3D paketa.

Korisne adrese:
www.muvizu.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *