Sajtovi Zaštita

Just Free VPN – besplatan, brz i neograničen VPN

super-vpn

Network_mobileVPN (Virtual Private Network) je privatna komunikaciona mreža koja se koristi za komunikaciju u okviru javne mreže. (Wiki)

VPN se takođe koristi za anonimno surfovanje internetom a funkcioniše tako što se sav vaš saobraćaj kriptuje tako da ga može čitati samo krajnji server a ne još i treća lica usput.

Ja sam već pisao o anonimnom surfovanju internetom pa pogledajte neke od postova:

https://www.saznajnovo.com/2011/12/kako-koristiti-proxy/

https://www.saznajnovo.com/2013/06/surfujte-internetom-anonimno-tor-project/

Sad ću predstaviti jedan besplatan VPN koji možete koristiti na Windows, Mac, Android, iOS i Linux operativnim sistemima. VPN je jako dobar ali se zato i plaća. Uglavnom svi nude Free pakete koji imaju ograničen protok ili brzinu a da biste imali sve neograničeno, morate platiti. Servis na adresi www.justfreevpn.com nudi potpuno besplatan i neograničen VPN na čak 3 lokacije!

Testirao sam na Windows 7 i Android uređaju i mogu reći da sam prezadovoljan. Ping se povećao sa 7-8 na 60-70 ali to je idalje solidan Ping. Brzina slanja/primanja je ostala ista.

Jedino sam imao problema pri prijavljivanju na League Of Legends nalog u samom clientu ali sam za igranje te igre isključio VPN. Podešavanje ovog VPN-a je malo “komplikovano” u odnosu na plaćene jer plaćeni poseduju svoj Client koji sve obavi automatski.

  Surfujte internetom anonimno!

No, ako posetite http://www.justfreevpn.com/how-to-setup-free-vpn/ možete pronaći detaljna uputstva kako da podesite VPN na vašem operativnom sistemu.

www.justfreevpn.com

Oznake

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

3 komentara

Klikni ovde da postaviš komentar

  • You should try supervpn.net free vpn account. It is very easy to get it, you just need to share their page on some social networks. Also, you can apply for 7 days free trial.

  • Nije li malo oksimoronično napisati “Sad ću predstaviti jedan besplatan VPN koji možete koristiti na Windows, Mac, Android, iOS i Linux operativnim sistemima. VPN je jako dobar ali se zato i plaća.”

    Kako se nešto što je besplatno plaća!?

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger